Kurum Adı : Dadağlı Ortaokulu
WEB Adresi : http://dadagliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Dadağlı Köyü Sarıgöl Manisa

VİZYON
Vizyonumuz Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerikli ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON
Misyonumuz En değerli kaynağımızın insan olduğu düşüncesinden hareketle, en verimli yatırımın insanı eğitmek olduğu bilinciyle öğrencilerimizi, 21.yüzyılın çağdaş yaklaşımlarına uygun, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, bilgiyi en değerli hazine olarak bilen ve kullanan, milletini veailesini seven, kendisiyle barışık, farklılıkları hoşgörü mozaiğinde çeşitlilik olarak kabul eden, üretken bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR
Okulumuzun başarıları saymakla bitmez. Okulumuz, kuruluşundan bu yana her meslekte ve alanda bir çok başarı elde etmiş, birçok öğrenciye ilk eğitimini vermiş,onlara çıkacakları mesleki yolculukta önderlik etmiştir. Okulumuzun yetiştirdiği öğrenciler ülkemizin pek çok yerinde üstlendikleri görevleri başarıyla sürdürmektedirler. Ayrıca Türk Kültüründe Nevruz Konulu Ulusal Yarışmada Berna AKTAŞ adlı öğrencimiz il 1.liğini, Öğrencilerinden 40 kiloda Mustafa İrfan KARATAŞ ve 25 kiloda Ramazan Furkan KARATAŞ Alaşehir Belediye Spor Takımıyla Katıldıkları Türkiye Çoculkar Karate Şampiyonasında 4.lüğü, Uluslararası 19 Mayıs Gençlik ve 16-17 Haziran Manisa Mesir turnuvalarında 2.lik ve 3.lüğü, Yıldız kızlar hentbol takımımız ilde 3.lüğü, 23 Nisan Satranç turnuvasında Ramazan Furkan KARATAŞ Sarıgöl´de 3.lüğü, Yasemin ÇINARLIER´de Atatürk Kır Koşusunda İlçede 1.liği Atletizmi Geliştirme Projesinde Alaşehir´de 1.liği,ilde ise 7.liği elde etmişlerdir.

Öğretmen Sayısı : 5
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 47
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:40-15:20
Derslik Sayısı : 6 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İle:140km,İlçeye:13km
Ulaşım : Öğretmenlerimiz okula servisle geliş-gidiş yapmaktadır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Okul Dadağlı Köyündedir.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: