Dadağlı Ortaokulu
Dadağlı Köyü Sarıgöl Manisa

VİZYON

Vizyonumuz Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerikli ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Misyonumuz En değerli kaynağımızın insan olduğu düşüncesinden hareketle, en verimli yatırımın insanı eğitmek olduğu bilinciyle öğrencilerimizi, 21.yüzyılın çağdaş yaklaşımlarına uygun, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, bilgiyi en değerli hazine olarak bilen ve kullanan, milletini veailesini seven, kendisiyle barışık, farklılıkları hoşgörü mozaiğinde çeşitlilik olarak kabul eden, üretken bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuzun başarıları saymakla bitmez. Okulumuz, kuruluşundan bu yana her meslekte ve alanda bir çok başarı elde etmiş, birçok öğrenciye ilk eğitimini vermiş,onlara çıkacakları mesleki yolculukta önderlik etmiştir. Okulumuzun yetiştirdiği öğrenciler ülkemizin pek çok yerinde üstlendikleri görevleri başarıyla sürdürmektedirler. Ayrıca Türk Kültüründe Nevruz Konulu Ulusal Yarışmada Berna AKTAŞ adlı öğrencimiz il 1.liğini, Öğrencilerinden 40 kiloda Mustafa İrfan KARATAŞ ve 25 kiloda Ramazan Furkan KARATAŞ Alaşehir Belediye Spor Takımıyla Katıldıkları Türkiye Çoculkar Karate Şampiyonasında 4.lüğü, Uluslararası 19 Mayıs Gençlik ve 16-17 Haziran Manisa Mesir turnuvalarında 2.lik ve 3.lüğü, Yıldız kızlar hentbol takımımız ilde 3.lüğü, 23 Nisan Satranç turnuvasında Ramazan Furkan KARATAŞ Sarıgöl´de 3.lüğü, Yasemin ÇINARLIER´de Atatürk Kır Koşusunda İlçede 1.liği Atletizmi Geliştirme Projesinde Alaşehir´de 1.liği,ilde ise 7.liği elde etmişlerdir.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Tekli Eğitim

Öğretmenlerimiz okula özel araçlarıyla geliş-gidiş yapmaktadır.

İle:140km,İlçeye:13km

Okul Dadağlı Köyündedir.